avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Într-un proces civil pentru lipsă de folosință, ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Într-un proces civil pentru lipsă de folosință, ce este mai ...

Într-un proces civil pentru lipsă de folosință, ce este mai bine și în avantaj să solicit: daune morale sau chirie pentru perioada în care eu nu am folosit proprietatea , ci o persoană care mi-a restricționat accesul în imobilul din care dețin 2/3? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Lege 10 + lipsa de folosinta dumitru2000 dumitru2000 in 2006 avem o hotarare definitiva si executorie prin care se acorda despagubiri pentru un imobil-teren pe legea 10. imobilul a fost trecut fara titlu in ... (vezi toată discuția)
Pot solicita chirie retroactiv daca nu exista contract de inchiriere? tatami2013 tatami2013 Situatia sta in felul urmator: Parintii mei in 1994 mi-au vandut mie casa si terenul cu conditia ca sa ii ingrijesc si sa le asigur cele necesare. Casa este ... (vezi toată discuția)
Răspundere civilă delictuală ? TheThunder49 TheThunder49 Bună seara! Un bun aflat în indiviziune este folosit în mod exclusiv de către doi co-indivizari. Co-indivizarul care nu este lăsat să-și exercite ... (vezi toată discuția)