avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Soțul meu a fost închis pentru 3 ani, 5 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Soțul meu a fost închis pentru 3 ani, 5 luni și 10 ...

Bună ziua. Soțul meu a fost închis pentru 3ani 5luni și 10 zile.Daca iese la munca neremunerata când ar putea fi eliberat câte luni trebuie să facă pușcărie?

Alte discuții în legătură

Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)
Cat e de fapt un an inchisoare? eu_2004 eu_2004 Stie cineva articolele unde scrie exact cat inseamna un an de inchisoare, pentru diferite infractiuni, si de la ce varsta in sus se calculeaza altfel? #-o (vezi toată discuția)
Schimbare regim de detentie si liberare conditionata barou3 barou3 sotul meu a fost condamnat pentru omor deosebit de grav la 18 ani de inchisoare, iar din acestia a executat deja 4 ani si 6 luni (timp in care a muncit si are ... (vezi toată discuția)