avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare regim de detentie si liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare regim de detentie si liberare conditionata

sotul meu a fost condamnat pentru omor deosebit de grav la 18 ani de inchisoare, iar din acestia a executat deja 4 ani si 6 luni (timp in care a muncit si are castig 5luni).
Va rog sa-mi spuneti dupa cat timp poate trece la regim inchis si dupa cat timp are sansa la eliberare conditionata.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: barou3 , utilizator 01:13, 3 Ianuarie 2015
Poate fi liberat conditionat la data la care suma duratei efectiv executate si a duratei castigate atinge 13 ani si 6 luni.
Ni s-a spus ca am putea incerca cu o cerere si atunci cand se implinesc cumulat si 9 ani,jumatate din pedeapsa. Speranta moare ultima.
Cat despre schimbarea regimului de executare, ce imi puteti spune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara as dori si eu un raspuns petru reabilitare petrica1989 petrica1989 as dori si u sa stiu dupa cat timp pot sami fac si eu reabilitarea in anul 2008 am fost condamnat de judecatoria sector 2 la pedeapsa de 5 ani cu inchisoare ... (vezi toată discuția)
Liberare condiționatã - indeplinirea conditiilor melinaR melinaR nepotul meu intra in comisia de eliberare conditionata in ianuarie 2014 ce sanse are dacacomisia ii respinge eliberarea pentru ca sigur asta fae la primul ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata Andreescuu Andreescuu Buna ziua, Unchiul meu a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, pentru conducere cu permisul suspendat. In acest moment a executat 5 luni din ... (vezi toată discuția)