avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna as dori sa cumpar un apartament de la un cuplu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna as dori sa cumpar un apartament de la un cuplu unde el are ...

Buna as dori sa cumpar un apartament de la un cuplu unde el are doi copii din casnicia precedenta. Nu vor sa lase nimic la copii. Eu daca cumpar ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Mirela Val , utilizator 13:01, 10 Aprilie 2025
Ce credeți că se poate întâmpla`? Nimic nu se întâmplă.
Copii nu au drept de,, veto" privind transmiterea bunurilor părinților,,bunuri pe care aceștia pot sa le transmită în timpul vieții cum si cui doresc.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Păi ce, vi-l dă pe gratis?
Dacă nu, atunci înseamnă că, in locul bunului (ap.) ce va ieși din patrimoniul lor, va intra suma de bani pe care dvs. o veți plăti cu titlu de preț al vânzării. Deci nu sărăcesc. Iar de aici în colo nu mai e treaba dvs. E libertatea lor să toace banii după cum se pricep ei mai bine. Oricum, nu e nimeni obligat să lase moștenire.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
romascanu, moderator
Parintii sunt bătrâni daca e sa moara tatal nu pot sa vina sa ceara partea lor?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Copii nu au drept de,, veto" privind transmiterea bunurilor părinților,,bunuri pe care aceștia pot sa le transmită în timpul vieții cum si cui doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire mostenire Cornelisaila Cornelisaila Cum se împarte mostenirea rămasă in urma morții unui cuplu cu copii din casatorii anterioare? (bărbatul are 4 copii adulti si a lucrat in campul ... (vezi toată discuția)
Donatie de casa. JANCSCI JANCSCI socrul meu a mostenit inpreuna cu fratele lui casa parinteasca.jumatatea lui a donato sotiei mele, ia fiind fica lui,.sotia mea avind inca 4 frati se poate ... (vezi toată discuția)
Donatie Miculescu Sorin Miculescu Sorin parintii ( tata vitreg )mi-au donat un apartament cu uzufruct viager.Deoarece mai am doi frati vitregi a-s vrea sa stiu daca mai au si drepturi la acest ... (vezi toată discuția)