avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În urma digitalizarii mama a trebuit sa schimbe toate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În urma digitalizarii mama a trebuit sa schimbe toate ...

buna ziua! in urma digitalizarii mama a trebuit sa schimbe toate actele ptr un apostrof lipsa, eu nu am initiat demers dupa mama, in ian 2026 ma pot pensiona anticipat, imi influenteaza cu ceva predarea dosarului ptr pensionare? multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. aș dori să întreb, când poate să-și depună ... daleioan daleioan Bună ziua. Aș dori să întreb, când poate să-și depună dosarul de pensionare, o femeie născută în iulie 1963, care are o vechime de 33 ani și 3 luni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat. sunt ... Cristina  M Cristina M Buna ziua, As dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat. Sunt biolog cu 36 de ani de vechime in activitate, din care 11 ani si 8 luni (trecute in cartea ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala , rog raspuns urgent marcellina_marce marcellina_marce BUNA ZIUA ! MAMA MEA ARE 52 ANI , ARE 25 ANI LUCRATI IN CARTEA DE MUNCA , ACUM ARE PROBLEME CU SANATATEA , E IN SPITAL , ARE PROBLEME PSIHIATRICE SI PATRONUL ... (vezi toată discuția)