avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Sunt mama unui băiat de 20 de ani și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Sunt mama unui băiat de 20 de ani și suntem în ...

Bună ziua! IMPORTANT!!
Sunt mama unui băiat de 20 de ani și suntem în Germania unde băiatul primește pensie alimentara de la tatăl lui ( din România unde s-a judecat procesul și s-a stabilit pensia alimentara ) deoarece merge încă la școală. Anul acesta se încheie un ciclu școlar dar în toamna va începe alt ciclu.
Întrebarea mea:
Unde trebuie să trimitem adeverință cum că își continuă studiile?
Va mulțumesc anticipat
Camelia H
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2025
Eu Cami Mika, utilizator

Alte discuții în legătură

Tată plecat in germania Iuliamarza Iuliamarza Bună ziua, aș avea nevoie de niște lămuriri. Am 20 de ani, părinții mei sunt divorțați, iar tatăl meu este plecat în Germania. Până la vârsta de ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil rocky rocky buna ziua, am si eu o intrebare care sunt convinsa ca s-a regasit in aceste forum-uri de multe ori. Sunt divortata de multi ani de zile, copilul meu are 19 ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața!băiatul meu în vârstă de 16 ani primește ... Justme5150 Justme5150 Buna dimineața!Băiatul meu în vârstă de 16 ani primește pensie de urmas și am trimis adeverință precum ca urmează cursurile în continuare ... (vezi toată discuția)