avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezvoltarul are voie sa vândă la alta persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezvoltarul are voie sa vândă la alta persoana toată parcarea ...

Dezvoltarul are voie sa vândă la alta persoana toată parcarea subterana? Tin sa menționez ca aceea persoana a cumpărat când a fost finalizat blocul. Nici in prezent nu se poate folosi parcarea din cauza individului
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:22, 11 Aprilie 2025
da, dezvoltatorul poate vinde oricui bunurile sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un loc de parcare in subteran Mircea Zgardau Mircea Zgardau Buna ziua. Am cumparat recent un apartament intr-un bloc ce are prevzut spatiu de parcari subterane la demisol. Dezvoltatorul este obligat sau nu sa puna la ... (vezi toată discuția)
Loc parcare subteran andy.andrei andy.andrei Buna ziua. M-am mutat recent intr-un bloc nou care are in subsol un numar egal de locuri de parcare cu cel al apartamentelor. Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Drumul de acces în complex rezidential Aurora Dragomirescu Aurora Dragomirescu Am cumpărat un apartament și o parcare subterana într-un complex rezidențial. În actele de vânzare sunt trecute cota parte din drumul de acces. și din ... (vezi toată discuția)