avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara! Stie cineva daca poti avea 2 vize de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara! Stie cineva daca poti avea 2 vize de flotant in acelasi ...

Buna seara! Stie cineva daca poti avea 2 vize de flotant in acelasi timp? Am o viza de flotant intr un oras si trebuie sa mi mai fac inca una intr un alt oras. Este posibil sa ramana si prima valabila dupa ce o fac pe a doua?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 13:47, 11 Aprilie 2025
Nu.
Un cetățean român nu poate avea decât un singur domiciliu și o singură reședință.
Emiterea unei noi vize de reședință o anulează automat pe cea anterioară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier loredanahanta loredanahanta cum e posibil sa nu iti poti scoate cazierul judiciar oriunde te-ai afla in tara asta in situtia in care ai nevoie urgenta de el si timpul nu iti permite sa ... (vezi toată discuția)