avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Venituri neluate in calcul.Buna ziua,am iesit la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Venituri neluate in calcul.Buna ziua,am iesit la pensie in anul 2020 si in decizia de pensionare ...

Buna ziua,am iesit la pensie in anul 2020 si in decizia de pensionare am mentionat faptul ca anumite drepturi rezultate din o adeverinta prezentata,nu mi-au fost luate in calcul.Acum cu recalcularea mica m-am adresat si Casei de pensii Ilfov ,cat si Casei de sanatate Bucuresti si mi-au raspuns ca sa astept.Dupa terminarea perioadei adica 31 martiem-am adresat din nou si nimic pana in prezent .Am trimis pe data de 24 Martie si Casa de Sanatate mi-a transmis ca au trnasmiso catre Casa de pensii.
Nu am primit decizia de recalculare ce trebuie sa fac.
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:35, 11 Aprilie 2025
Trebuie doar sa asteptati.
'MICA RECALCULARE" care trebuia sa fie fina.lizata la 28/02/2025 nici nu a inceput.
Intrebati pe cei de la casa locala daca veniturile din acea adeverinta sunt acum recunoscute si fac obiectul "MICII RECALCULARI".
Aceasta ar fi cea mai importanta informatie pentru d-voasra.
Am intrebat,raspunsul a fost copy paste din articolele din lege privind recalcularea.
V-am spus pentru a nu avea surpriza ca nici de aceasta data sa fie luata in calcul acea adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in data de 06.08.2013,am depus la casa de pensii a ... Bunicul51 Bunicul51 Buna ziua, In data de 06.08.2013,am depus la Casa de Pensii a sectorului 4,Cererea de inscriere la pensie la limita de varsta . Mi-a fost calculata ... (vezi toată discuția)
Calculul la pensie a sporului de noapte Amedeo_Laurian_Pastrav Amedeo_Laurian_Pastrav Ma numesc Pastrav Amedeo Laurian si la data de 15/02/2011 am depus dosarul la Casa de pensii Suceava pentru pensionare pe motiv de invaliditate gr. II. Am ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de finalizare pentru mica recalculare. mulțumesc! ... Victk Victk Care este termenul de finalizare pentru mica recalculare. Mulțumesc! (vezi toată discuția)