avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am un proces si este in faza de pronuntare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am un proces si este in faza de pronuntare de pe 21.01.2025,este ...

Buna ziua!Am un proces si este in faza de pronuntare de pe 21.01.2025,este la al 7-lea termen in pronuntare si s-a amanat pe 28.04.2025.Cat se poate amana si ce pot sa fac pentru a urgenta pronuntarea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:30, 12 Aprilie 2025
Practic nu puteți sa faceți nimic.Teoretic puteți face un memoriu la conducerea instantei,dar nu este obligatoriu sa aveți și.un rezultat.Astfel de situații se întâmplă din ce în ce mai des.
Multumesc!
Vorbiți cu avocatul dvs.
Sunt avocati care pot rezolva astfel de probleme.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces fara a fi motivarea redactata NICULIN NICULIN Buna ziua! Se poate suspenda un proces civil, ( cu drept de apel,) in situatia in care nu a fost redactata motivarea? In timpul sedintei s-a cerut sa aduc ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare incheiere m_carmen m_carmen Buna ziua tuturor. Ma confrunt cu urmatoarea problema si sper sa ma puteti ajuta cu niste raspunsuri la obiect: sunt in proces de divort, la termenul trecut am ... (vezi toată discuția)
Dosar nou in asteptare de mai bine de 90 de zile?! GEKO17 GEKO17 Buna ziua. Am un dosar depus de avocatul meu intr-un municipiu resedinta de judet la una din Judecatoriile din tara pe civil pe 21.09.2022 si nici pana ... (vezi toată discuția)