avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare proces fara a fi motivarea redactata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare proces fara a fi motivarea redactata

Buna ziua! Se poate suspenda un proces civil, ( cu drept de apel,) in situatia in care nu a fost redactata motivarea? In timpul sedintei s-a cerut sa aduc precizari, fapt ce l-am facut, dar in termen de 50 zile de la incheierea sedintei, m-am trezit ca nu pot citi motivarea, dar pe portalul instantei, am vazut ca s-a suspendat procesul, ca nu am indeplinit cele cerute de judecator. Nu stiu exact motivul pentru care s-a suspendat( cu drept de apel). Rog cum trebuie procedat in astfel de situatii? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
NICULIN, utilizator
Vorbiti cu un avocat, va rog. Incheierea nu este la dosarul cauzei? De unde cunoasteti ca nu e redactata?
S-a mers personal la arhiva, si nu este redactata!
Ati vazut dosarul? Solutia este pronuntata de cand?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura trebuie urmata pentru a obtine hotararea pronuntata? gerox gerox Am astepata mai mult de 3luni sa \"coboare\" la arhiva încheierea de sedinta ( cu verdictul) a unui proces la care am asistat ( apelant) si pentru care ... (vezi toată discuția)
Art. 673 ind. 11 alin. 2 cod procedurã civilã zeita_zeita zeita_zeita Buna seara ! Sentinta expusa portalul instantelor de judecata pentru Apel intr-un dosar de partaj a fost urmatoarea: \\"Solutie: în baza art. 673 ind. ... (vezi toată discuția)
Motivare hotărâre BasarabOlga BasarabOlga Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu lămurirea următoarei probleme. Am avut un proces care s-a încheiat în urmă cu câteva luni, dar motivarea ... (vezi toată discuția)