Am astepata mai mult de 3luni sa "coboare" la arhiva încheierea de sedinta ( cu verdictul) a unui proces la care am asistat ( apelant) si pentru care pronuntarea s-a amînat la sfîrsitul lunii februarie , fara a fi facuta în public si care în ciuda unei cereri facute la presedintele tribunalului acum 3 saptamîni de urgentare , nu am nici un raspuns....De mentionat ca una din partile reclamate ( adversarul meu în proces) este sora unui magistrat care a facut presiuni asupra acestei decizii( motiv pentru care trebuie sa stramut procesul!!! )....Este caz de DNA,? CE ALTA SOLUTIE AM ?
Merci
Aşa cu ştiţi dosarul se află la judecători pentru a redacta hotărârea. Soluţia o cunoaşteţi deja, pe scurt.
Aţi făcut cerere de urgentare a redactării hotărârii, eventual mai puteţi face încă una.
Sfatul meu este să mai aveţi puţintică răbdare
Multumesc , dar nu credeti ca 3 luni de asteptare a redactarii de judecator este prea mult ( în alte cazuri similare redactarea încheierii de sedinta nu depasea 1 luna!!)
Nu e vorba - din cate povestiti - de o redactare a unei incheieri de sedinta obisnuite la fiecare termen, ci chiar de motivarea hotararii in apel. Cam asta este durata de motivare a unei hotarari la care au ajuns instantele (cel putin din Bucuresti), intre 3-6 luni.
Decizia din apel - atunci cand va fi redactata - o sa va fie comunicata.
Astept precizari nu în sensul de TERMEN de asteptare a motivarii , dar UNDE trebuie sa actionez ca sa pot sa am motivarile , caci stiu( mi s-a spus de partea adversa) ca se pun piedici pentru a întîrzia cu recursul si STRAMUTAREA cauzei ( o ruda a partii adverse lucreaza la Tribunal cu functie...)