avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen motivare htarare de instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen motivare htarare de instanta

As dori sa aflu care este termenul de redactare a motivarii unei hotarari a instantei de fond. Sepoate depune o cerere scrisa catre Presedintele Tribunalului erspecti, pentru urgentarea redactari ? Care art actual reglemnteaza termenul de motivare din C.pr.civ ? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: nelush2103 , utilizator 20:39, 13 Martie 2011
O hotarare se redacteaza in circa o luna, dar desigur putei depune o cerere de urgentare a redactarii, la Presedintele instantei.
am vazut si hotarari redactate si cominicate in 3 luni de la pronuntare. puteti depune o cerere de urgentare.
Va multumesc mult !=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Cerere pentru urgentarea redactarii unei decizii simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, Am o problema referitoare la urmatoarea situatie: Soc. comerciala la care lucrez a fost amendata contraventional de garda financiara. Am facut ... (vezi toată discuția)
Cerere urgentare redactare ionutgcalin ionutgcalin Buna ziua si La multi ani...Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un model de urgentare a redactari unei hotarari judecatoresti...astept comunicarea de mai ... (vezi toată discuția)