avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere pentru urgentarea redactarii unei decizii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere pentru urgentarea redactarii unei decizii

Buna ziua,

Am o problema referitoare la urmatoarea situatie:
Soc. comerciala la care lucrez a fost amendata contraventional de garda financiara. Am facut contestatie la judecatorie, hotararea pronuntata a fost de anulare in tot a procesului de contraventie.
Garda financiara face recurs la tribunal.
Tribunalul respinge recursul ca nefondat.
Acum urmeaza problema au trecut 2 luni de cand s-a pronuntat decizia si nu se motiveaza , redacteaza, etc.
In ce forma ma pot adresa catre tribunal pentru urgentarea motivarii si redactarii acestei decizii??? Printr-o cerere cum redactata, se inregistreaza separat de dosarul pentru care solicit decizia?? Cum trebuie sa fie continutul?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: simonapopbarnescu , utilizator 07:30, 7 Iulie 2011
1.Formulati o cerere adresata presedintelui instantei, pe nr. de dosar in care instanta s-a pronuntat, pentru urgentarea redactarii hotararii.
Cererea se inregistreaza pe acelasi nr. de dosar si va ajunge in acelasi dosar , la completul care a pronuntat decizia respectiva.
Subscrisa SC.x, in calitate de intimata -petenta in dosarul cu nr. x/x/x al Tribunalului x, solicitam prin prezenta cerere, urgentarea redactarii deciziei cu nr. x pronuntata in data x in dosarul mai sus aratat.
Multumesc.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare rezolutie judecator fond penal ic1 ic1 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare privind urmatoarea situatie: in cazul unei plangeri contra dispozitiei prim-procurorului de scoatere de sub ... (vezi toată discuția)
Comunicare decizie anulare proces verbal contraventie brigada rutiera kartush1977 kartush1977 Salut pe toti mebrii forumului si pe aceasta cale adresez cateva intrebari legate de urmatoarea problema: in urma cu un an si ceva am fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Sentinta a curtii de apel neredactata. ce pot face? Adrian3382 Adrian3382 Am un dosar la Curtea de Apel cu hotararea data in luna martie iar eu nu pot scoate sentinta deoarece mi se spune ca inca este la judecator. In cazul acesta ... (vezi toată discuția)