avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier - Art 184 - Prelungire Dovada ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier - Art 184 - Prelungire Dovada Circulatie? Negatie ... vreau sa merg mai departe!

Buna ziua,

In luna septembrie anul 2008 am avut un accident rutier soldat cu ranirea unei persoane. Am fost incadrat in Art.184 alin 2 . Pana in 2009 luna 10 dosarul a stat la sectorul 2 (luand fara probleme prelungire in fiecare luna) din vina Politiei care nu a trimis dosarul la sectorul care trebuia (sectorul 1). In luna 11 am incercat prelungirea dovezii la domnul procuror care de atunci pana in prezent nu mi se dispune prelungirea acestei dovezi inlocuitoare chiar existand prezumtia de nevinovatie pana la rezolvarea cazului. Doresc sa fac o cerere la prim procuror si mai departe daca este cazul pentru dispunerea prelungirii dovezii. Ma puteti ajuta cu un model de cerere, cu un sfat, ce trebuie sa fac mai departe pentru a obtine acea prelungire? Mai am vreo sansa?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:20, 12 Februarie 2010
Teoretic sanse exista,dar cum pixul este in mana autoritatii ,numai aceasta ,
conditionat de continutul dosarului ,are caderea sa se pronunte
Nu exista model standard
Pentru optima dvs reprezentare a intereselor ar fi de preferat contactare de avocat,care detine profesionalismul,informatiile ,experienta a se descurca in astfel de situatii
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie cu deces eleclaudel eleclaudel Buna seara,in urma cu 2 ani am avut un accident de circulatie,din nefericire a decedat o persoana aflata in masina. La fata locului am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Decizie corecta? aqvila2007 aqvila2007 Bunica mea a fost victima unui accident de circulatie,(bunica nefiind vinovata).Soferul respectiv a fugit de la locul accidentului fiind prins la vreo 60 ... (vezi toată discuția)
Inculpat art 184 cp elenamuscalu elenamuscalu inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)