In luna septembrie anul 2008 am avut un accident rutier soldat cu ranirea unei persoane. Am fost incadrat in Art.184 alin 2 . Pana in 2009 luna 10 dosarul a stat la sectorul 2 (luand fara probleme prelungire in fiecare luna) din vina Politiei care nu a trimis dosarul la sectorul care trebuia (sectorul 1). In luna 11 am incercat prelungirea dovezii la domnul procuror care de atunci pana in prezent nu mi se dispune prelungirea acestei dovezi inlocuitoare chiar existand prezumtia de nevinovatie pana la rezolvarea cazului. Doresc sa fac o cerere la prim procuror si mai departe daca este cazul pentru dispunerea prelungirii dovezii. Ma puteti ajuta cu un model de cerere, cu un sfat, ce trebuie sa fac mai departe pentru a obtine acea prelungire? Mai am vreo sansa?
Teoretic sanse exista,dar cum pixul este in mana autoritatii ,numai aceasta ,
conditionat de continutul dosarului ,are caderea sa se pronunte
Nu exista model standard
Pentru optima dvs reprezentare a intereselor ar fi de preferat contactare de avocat,care detine profesionalismul,informatiile ,experienta a se descurca in astfel de situatii
Decizie corecta?
aqvila2007
Bunica mea a fost victima unui accident de circulatie,(bunica nefiind vinovata).Soferul respectiv a fugit de la locul accidentului fiind prins la vreo 60 ... (vezi toată discuția)