avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Am gasit un teren intravilan pe care as vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Am gasit un teren intravilan pe care as vrea sa-l cumpar. ...

Bună. Am gasit un teren intravilan pe care as vrea sa-l cumpar. Terenul e vandut de catre o firmă care il are in proprietate. Ce ar trebui sa verific ca sa stiu că după ce îl cumpăr (prin notar) terenul nu e cu probleme( vândut altuia, asociat care nu e de acord, litigii etc.)? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:24, 12 Aprilie 2025
sa fie intabulat, iar in cartea funciara sa fie inscris vanzatorul ca proprietar 100% si sa nu figureze sarcini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere eronata litigiu in cartea funciara. Notar Public Natasa Laura Cucu Notar Public Natasa Laura Cucu Trec direct la subiect. Actiune in constatare pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic, pentru ca promitentul-vanzator, dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Tranzactii terenuri / carte funciara ACBE ACBE Buna ziua, Sunt interesat sa achizitionez un teren intravilan de aprox.600 mp. Folosinta terenului: FANEATA Alte informatii: terenul nu este inscris in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)