avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Tatăl meu a decedat pe 03.03.2025 Va rog ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Tatăl meu a decedat pe 03.03.2025 Va rog sa mi spuneți ...

Bună ziua!
Tatăl meu a decedat pe 03.03.2025
Va rog sa mi spuneți dacă am dreptul sa mai primesc indemnizația de insotitor în luna aprilie.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:15, 12 Aprilie 2025
Ați anunțat decesul la DGASPC și la Asistență Socială (Primărie) prin depunerea în copie a certificatului de deces`?

În aprilie veți primi indemnizația de însoțitor pentru luna martie, și prestația socială de handicap.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent indemnizatie handicap mariacrisss mariacrisss Bună ziua Îmi cer scuze că vă deranjez dar va rog frumos sa mi spuneți cum sa fac În urma unui neoplasm gr 3B am certificat handicap grav cu ... (vezi toată discuția)
Cum se incaseaza indemnizatia unei persoane cu handicap care a decedat? leusan leusan pentru o persoana grad handicap I , care a decedat pe data e 10 ale lunii in curs cum ii se poate incasa pensia de handicap de catre sotie/ Unde trebuie sase ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pentru nevazatori 1deniss 1deniss Buna seara! In urma cu 2 luni tatal meu a obtinut un certificat cu grad de handicap accentuat pentru nevazatori avand si dreptul la insotitor.Doresc sa ... (vezi toată discuția)