avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 24 de ani și iau pensie de urmaș ca îmi continui ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 24 de ani și iau pensie de urmaș ca îmi continui ...

Bună . Am 24 de ani și iau pensie de urmaș ca îmi continui studiile . Oare dacă mă căsătoresc , îmi încetează drepturile de a lua pensia atâta timp cât îmi continui studiile? Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensie de urmaș după căsătorie Elena.pc Elena.pc Sunt unicul urmaș după decesul mamei, am sub 26 ani și studiez. Urmează sa ma căsătoresc și as dori sa știu dacă mai beneficiez de pensie de urmaș ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas,un raspuns va rog ContSters424636 ContSters424636 buna seara scuzati-ma ca postez pentru a doua oara dar chiar sunt nelamurit,si nu am alt venit inafara de indemnizatie si pensie pe caz de boala,si ma descurc ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie de urmas daca ma casatoresc? Magda02 Magda02 Buna ziua, Primesc pensie de urmas dupa decesul tatalui meu de la varsta de 8 ani, in prezent am 23. In vara aceasta o sa ma casatoresc si o sa incep sa ... (vezi toată discuția)