avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, în urma unui accident fără victime, mi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, în urma unui accident fără victime, mi a ieșit ...

Bună ziua, în urma unui accident fără victime, mi a ieșit la prima probă de sânge 0.84 alcool și la a două 0,64. Întrebarea mea este, având în vedere ca depășește limita prima probă si este considerat caz penal, printr o cerere RUP credeți ca as avea șanse sa se renunțe la urmărirea penală ? Un avocat ar face aceast lucru posibil? Mulțumesc
Din ce spuneti, alcoolemia in momentul producerii accidentului era chiar mai mare de 0,84 (din cele doua probe reiese ca era in scadere).
Nu se va renunța la urmărirea penală. Procurorul se va lega de prima proba ( erați aproape de coma alcoolică la producerea accidentului)
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Este posibil ca procurorul sa dispuna efectuarea calculului retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru alcool 84alex84 84alex84 salut! Am si eu o mare problema...Joi seara,la 200 de m casa m-a oprit politia si in etilotest mi-a iesit 0.84.Am baut vreo 2 sticle de 2 l bere,incepand de ... (vezi toată discuția)
Baut la volan mirelacotetiu mirelacotetiu buna ziua am avut accident cu masina si a iesit o alcoolemie in aerul expirat de 0.84. nu au fost victime si nici alte masini nu au fost implicate in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie de 0,65? BENNY82 BENNY82 Dupa ce am consumat alcool, m-am urcat la volan si m-am rasturnat cu masina intr-un sant. Am fost sigura victima si mi-a iesit o alcoolemie de 0,65 dupa 2 ore ... (vezi toată discuția)