avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Executare silită Sunt salariata, atât eu cât și soțul. De multe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sunt salariata, atât eu cât și soțul. De multe ...

Bună ziua,
Sunt salariata,atât eu cât și soțul.De multe ori am făcut transfer de bani între conturile noastre.Acesti bani pot fi impozitați de Anaf?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Negrisor , utilizator 15:42, 14 Aprilie 2025
Nu, nicidecum
Bună ziua,
Dar transferuri către părinți sau copii se pot impozita?
Mulțumesc!
nu. conteaza suma desigur si motivul transferului. Adica nu puteti transfera 30 mii de euro fara sa aveti un contract de donatie intre voi sau de imprumut ce o fi
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de 150.000 ron de la parinti dragos.b65 dragos.b65 Buna seara! Parintii mei vor sa imi dea suma de 150 000 Ron pentru a-imi inchide un credit prima casa prin rambursare anticipata. Banii sunt stransi prin ... (vezi toată discuția)
Doresc să-i transfer o sumă de peste 10.000 euro copilului meu major. cum să procedez ca suma să nu fie impozitată? wrunning wrunning Buna ziua! Doresc a transfera o suma de peste 10.000 euro copilului meu major. Pentru a fi cert ca acesta nu va fi intrebat de taxe de impozit pe acesti bani ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la persoana fizica petronelasavva petronelasavva Buna ziua,am si eu o intrebare,daca imi puteti raspunde,situatia este in felul urmator,la sfarsitul anului 2008 i-am inprumutat o suma de 5000 euro unui ... (vezi toată discuția)