avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe dividende platit in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe dividende platit in strainatate

Ce trebuie facut pentru dividendele primite in Romania, pentru care impozitul a fost platit in strainatate? Imi trebuie document justificativ ca impozitul a fost platit?

Alte discuții în legătură

Declaratie fiscala pentru venituri din dividende de pe burse internationale stela223 stela223 Va salut, In cazul in care am incasat venituri extra-salariale din dividende obtinute pe bursa internationala, exista obligativitatea de a depunde ... (vezi toată discuția)
Delegatii;cazare baltazar baltazar Sunt legale cheltuielile cu cazarea (la hotel) neinsotite de o delegatie? Eu cred ca nu,dar "seful" ma contrazice si "umple "actele fiecarei luni cu astfel de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende pentru persoane juridice straine Maria Tulbure Maria Tulbure Va rog sa-mi spuneti, cat este impozitul pe dividende pentru persoane juridice straine; ca sa fiu mai explicita, ce impozit trebuie sa plateasca pe dividende o ... (vezi toată discuția)