avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare declaratie unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare declaratie unica

Buna ziua,
Am avut pe 2024 un contract pe drepturi de autor, iar apoi mi-am infiintat un PFA. Pe PFA nu am avut venituri pana la urma. Eu lucrez si cu CIM la o firma.

Am si venituri din crypto, si mi-e neclar cum exact depun declaratia unica. Am nevoie de doua? Una pentru PFA si una pentru mine? Multumesc frumos :)
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 17:10, 14 Aprilie 2025
Bună ziua,
Declarația are mai multe rubrici pentru toate tipurile de venituri. Una depuneți. Si pfa și persoana fizică se identifică fiscal cu CNP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare lucrari / artwork-uri digitale pentru cryptomonede unknownamethyst unknownamethyst Buna ziua! Daca eu sunt un artist digital si imi pun lucrarile pe site-urile de tip NFT pentru a fi scoase la licitatie pe cryptomonede sau vandute tot pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o intrebare legata de contabilitate/fiscalitate marauder marauder Buna ziua, o intrebare legata de contabilitate/fiscalitate...sau poate juridica?! Problema se refera la tranzactiile cu monede virtuale. Persoana A cumpara ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)