avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Speta: Nascuta febr 1971, angajata permanent cu cim ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Speta: Nascuta febr 1971, angajata permanent cu cim perioada ...

Speta:
Nascuta febr 1971, angajata permanent cu cim perioada 1989-2004. ( 15 ani)
In continuare, din iunie 2004 – 2025 febr cadru militar, ( cf lg 223/2015, art 16,alin2 – pensie de serviciu , din febr. 2025).
Intrebare: la varsta de 63 de ani, (respectiv in anul 2034) implinirea varstei standard de pensionare , dupa contributivitate la bugetul de stat de 15 ani….pot depune dosarul la Casa de pensii pentru a beneficia si de a doua pensie? multumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:31, 14 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , nu puteti . Varsta de pensionare la femei este in crestere treptata , in asa fel incat , pentru toate cele nascute dupa Ian 1970 , varsta standard de pensionare este de 65 ani . Deci , doar in 2036 .
Ultima modificare: Luni, 14 Aprilie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributivitate si drept la pensii: la implinirea varstei de ... Margerita Margerita contributivitate si drept la pensii: la implinirea varstei de 63 de ani, am dreptul sa solicit la Casa de Pensii pensie minima dupa contributivitate de 15 ... (vezi toată discuția)
La ce varsta pot iesi la pensie? lorik21 lorik21 Tatal meu este nascut pe 05 martie 1950. In cartea de munca apar urmatoarele informatii: -> iunie 1969 - febr 1970, conditii normale de lucru (fara nici o ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie anticipata. Popa Cornel Popa Cornel Buna ziua, ma numesc Popa Corneliu si as vrea sa stiu si eu daca am dreptul de a avea pensie anticipata si daca as putea-o obtine anul acesta sau data cea mai ... (vezi toată discuția)