avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 89 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare grup. Am si eu o intrebare: a cui este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare grup. Am si eu o intrebare: a cui este datoria sa anunte ...

Salutare grup. Am si eu o intrebare: a cui este datoria sa anunte furnizorii de servicii de genul societatea de contabilitate partenera, firma de salubritate, firma de alimentare cu energie electrica, etc despre mutarea intr-o locuinta apartinand condominului respectiv a unei noi familii si cine trebuie sa solicite o verificare a inregistrarilor in Cartea de imobil pentru acest condomin? Daca se inregistreaza luni de zile fara ca un proprietar nou sa fie trecut la cheltuieli comune el si membrii familiei sale care locuiesc in apartamentul respectiv, cine se face vinovat de acest lucru? Cum se procedeaza legal pentru indreptarea erorii materiale comise?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:36, 16 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va in scris conducerii as. prop. - aratati tot ce stiti in legatura cu data mutarii.
Pe de alta parte si noul proprietar are obligatia anuntarii ca din data de... proprietarul locuintei este....
Conducerea as. prop. anunta mai departe firma de administrare a as. prop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari - scoatere de la intretinere gabics gabics Cu cât timp înainte trebuie anunțat părăsirea domiciliului pentru scoaterea de la taxe și pentru câte zile? (vezi toată discuția)
Montare hidrofor la reteaua de alimentara cu apa rece a blocului Marf Marf Buna ziua, Blocul despre care discutam, este alimentat cu apa prin intermediul unui grup de pompare aflat in proprietatea comuna a locatarilor. Unul din ... (vezi toată discuția)
Obtinerea acordului asociatiei de proprietari pt bransament electric trifazat zorg zorg Am cumparat recent un apartament intr-un bloc si am solicitat spor de putere si bransare electrica trifazata furnizorului de energie electrica. Avizul ... (vezi toată discuția)