avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal sa mi se retina bonurile de masa daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal sa mi se retina bonurile de masa daca depasesc ...

Buna ziua
Este legal sa mi se retina bonurile de masa daca depasesc plafonul de 8000 Lei in contextul in care salariul de baza este de 6575 iar cel net , raportat la norma lunara completa , este de 6800 ( fara bonuri).
Am si handicap accentuat care este luat in considerare la venit , si atunci depasesc cei 8000.
E normal ca facand ore suplimentare , cu aportul carora depasesc 8000 Lei , sa mi re retina bonurile de masa ?
Lucrez la stat .....
Multumesc....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 16 Aprilie 2025
Legea mentioneza ..ale cărui salarii lunare nete sunt de până la 8.000 lei...

Salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unui bugetar avand salariul net lunar pana la 8000 lei ... diana cernea diana cernea In cazul unui bugetar avand salariul net lunar pana la 8000 lei se acorda voucher de vacanta din ianuarie 2024, indiferent daca acesta este si actionar la o ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)
Voucherele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net. ... catalyn20 catalyn20 Vaucerele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net - 14000 lei brut. Norma de hrana pentru politisti si militari este inclusa in acest venit daca ea ... (vezi toată discuția)