avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare casa de amanet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare casa de amanet

buna ziua! vreau sa infiintez un srl cu activitate de amanet. este posibil, capitalul social 200 ron este suficient , trebuie sa fie obiect unic de activitate? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 19:12, 12 Februarie 2010
Trebuie obiect unic de activitate. Regimul caselor de amanet este reglementat de BNR. Gasiti detalii pe www.bnr.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A deschis cineva un amanet?? iuliana.jilavu iuliana.jilavu buna,vreau sa stiu daca pot deschide un amanet cu capital social minim,pasii pe care trebuie sa-i urmez.....poate imi raspunde cineva din experienta,deasemenea ... (vezi toată discuția)
Capital social - casa de amanet carti carti am citit de pe site articolul privind infiintarea unei societati comerciale cu obiect de actividate amanet , dar partea cu capitalul social pentru mine nu a ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa schimb valutar creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate transport feroviar - cod CAEN 4910. Cum in actul constitutiv avem si codul CAEN ... (vezi toată discuția)