avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Capital social - casa de amanet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Capital social - casa de amanet

am citit de pe site articolul privind infiintarea unei societati comerciale cu obiect de actividate amanet , dar partea cu capitalul social pentru mine nu a fost foarte calara .
Este posibil ca articolul sa fie mai vechi fata de ultimele reglementari ale BNR , deoarece in Regulament nr. 20 din 13.oct.2009 spune ca trebuie sa ai capital minim 200 000 eur .
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 00:20, 13 Martie 2013
Daca forma juridica e SRL, sigur capitalul social este 200 ron. Solicitati detalii complete de la BNR.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare casa de amanet adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! vreau sa infiintez un srl cu activitate de amanet. este posibil, capitalul social 200 ron este suficient , trebuie sa fie obiect unic de ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa de amanet Thora Thora as dori niste informatii legat de capitalul social pentru o casa de amanet. Am citit ce s-a postat deja pe forum dar din cate am inteles eu, capitalul social ... (vezi toată discuția)
Sa si societatea in comandita simpla melchior melchior Care este capitalul social minim pentru constituirea unor astfel de societati? ce particularitati exista pentru constituirea acestora? (vezi toată discuția)