avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am o problema. Am gasit un loc de munca part-time pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am o problema. Am gasit un loc de munca part-time pe internet ...

Am o problema . Am gasit un loc de munca part-time pe internet , am fost și am lucrat o perioada de 3 luni , fara contract de munca (am semnat doar o foaie trasa la xerox unde scria ca sunt angajat la norma normala ) , nu am făcut fisa medicală sau ceva . Am dat doar buletinul . După prima luna de munca au întârziat cu banii o săptămâna . Apoi urmând ca banii pe o luna jumătate sa mii dea toti in mâna , când trebuia sa mi iau banii ma tot amânau , de frica când am văzut ca se tot cotesc când e vorba de dat banii , am sustras un produs . Întrebarea mea este : Îmi pot face plângere dacă practic eu nu am lucrat legal și nu mi s au oferit toti banii ? Tin se Menționez ca in loc de 4 ore pe zi , lucram de la 5 dimineața pana la 9 seara
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:49, 16 Aprilie 2025
Da, vi se poate face plangere penala pentru furt chiar daca nu ati semnat c.i.m.
Dar si dvs. le puteti face plangere la ITM pentru munca fara forme legale si dumnealor risca o amenda destul de mare pentru ca banuiesc ca nu sunteti singurul in aceasta situatie,,,

Asteptati sa va contacteze, daca nu au facut-o deja si poate ajungeti la o intelegere, returnati produsul si va achita salariul, nu fac plangere la politie pentru furt si dvs. nu faceti plagere la ITM.
sau discutati cu dumnealor si vedeti unde ajungeti...
Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2025
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi acuzat de furt in cadrul unei societati daca nu exista un contract de munca? snappp snappp Buna ziua , In cadrul companiei pentru care lucram s-a produs un prejudiciu, au disparut niste bani din caserie, eu personal nu am fost de acord sa ... (vezi toată discuția)
Neachitate totală angajament de plata Annie9978 Annie9978 Am lucrat pentru o societate comercială,și în urma unui inventar general s-a constatat un minus de 2500 de lei pentru țigări. Nu s-au corectat în acel ... (vezi toată discuția)
Dosar furt neagu razvan neagu razvan am lucrat la o societate comerciala timp de 1 an din motive financiare mi am depus demisia Drepturile banesti ce mi se cuveneau nu mi au dat pentru care am ... (vezi toată discuția)