avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat un laptop nou si dupa 10 luni s-a stricat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat un laptop nou si dupa 10 luni s-a stricat ...

Salut ..am cumparat un laptop nou si dupa 10 luni s a stricat el avand 2 ani garantie legala si inca 2 ani garantie extinsa ...am trimis laptopul la depanero si dupa 3 saptamani mi.au zis ca nu mai poate fi reparat si ca o sa.mi trimita banii inapoi...mi.au trimis banii dar numai banii pe produs ..daca laptopul s.a stricat in timpul garantiei legale de 2 ani de ce nu mi.au dat inapoi si banii care i.am platit pe garantia extinsa ? In plus de asta laptopurile s.au scumpit ...acelasi laptop costa azi cu 2000 de lei mai mult....daca laptopul mi se strica in timpul garantiei extinse adica intre 2 si 4 ani era normal sa nu mai am pretentia de a mi se returna banii pe garantia extinsa
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2025
Shantary, utilizator

Alte discuții în legătură

Produs defect altex cozmapaunita cozmapaunita Buna ! Am achizitionat un laptop in luna aprilie 2016 si dupa nici o luna de zile m_am prezentst cu el la magazin pentru ca se bloca si nu raspundea la comenzi ... (vezi toată discuția)
Salut in 2020 am cumpărat un laptop de la emag și după un ... Aanonima Aanonima Salut In 2020 am cumpărat un laptop de la eMag și după un an l-am dus in service întrucât nu mai putea fi folosit. Aceștia nu l-au putut repara, mi-au ... (vezi toată discuția)
Garantie emag suzana2016 suzana2016 Buna ziua, In urma cu 2 ani si jumatate am achizitionat un produs in rate de la EMag (SC Dante International SRL) prin Cetelem + o garantie extinsa de 1 ... (vezi toată discuția)