avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am avut 2% alcool in sânge cand mi s-au recoltat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am avut 2% alcool in sânge cand mi s-au recoltat probe este ...

Daca am avut 2 alcool in sânge cand mi sau recoltat Probe este posibil sa mi se anuleze permisu și sa ma inchida?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:48, 17 Aprilie 2025
Daca limita legala este 0,8 g/l, dvs. ce credeti ? Aveti avocat ?

Art. 336

Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Detalii: [ link extern ]
Permisul se anulează. Riscați o condamnare cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 in sange duoa ... Cristofer123 Cristofer123 Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 in sange duoa recoltarea probelor , dar nu mi-au suspendat permisul ! (vezi toată discuția)
Buna ziua. am următoarea problema. soțul meu a fost oprit în ... Roxyyy28 Roxyyy28 Buna ziua. Am următoarea problema. Soțul meu a fost oprit în trafic și gasit cu o alcoolemie de 0,86 ,% alcool pur în aerul expirat. La probele de sânge ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,51 Alex2121 Alex2121 Am fost oprit de un echipaj de politie,am fost testat rezultatul fiind 0,51 mi sa recoltat o proba de sange doar una la ce sa ma astapt? am beut 5 beri:((#-o#-o (vezi toată discuția)