avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interpretare articol din Legea Educației Naționale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interpretare articol din Legea Educației Naționale

Conf. art 212 alin . (2) din Legea invatamantului preuniversitar ,, Cercetarea faptei si comunicarea deciziei se fac in cel mult 30 de zile de la data inregistrarii raportului de cercercetare disciplinara la registratura generala a unitatii de invatamant preuniversitar , fiindu-i adusa la cunostinta persoanei de catre conducatorul institutiei dupa aprobarea in consiliul de administratie al acestaeia, dar numai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei. Sesizarea unei fapte o poate face oricine iar cercetarea faptei se constituie o comisie de cercetare disciplinara .
INTREBARE - CERCETAREA FAPTEI SE FACE IN CEL MULT 30 DE ZILE DE LA DATA SAVARSIRII ACESTEIA ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 17 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa reiese din textul mentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abateri disciplinare scoala dan1981 dan1981 Buna ziua, ma numesc Carciag Dan si sunt directorul unei scoli din jud. Valcea Ma aflu in situatia in care trebuie sa iau o decizie si am nevoie de un sfat ... (vezi toată discuția)
Comisia de cercetare disciplinara ionigeo ionigeo Sunt cadru didactic auxiliar la un liceu. Dupa parerea directorului, care nu este si a mea, am incalcat disciplina muncii. Cine propune comisia de cerecetare ... (vezi toată discuția)
Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)