avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mă poate lamuri cineva ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mă poate lamuri cineva ?

Buna ziua ! Mă poate lamuri cineva? Eu stiu că averitismentele nu se trec in cazierul judiciar si nici in certificatul de integritate comportamentală. Cum stă treaba ,avertismentul se trece undeva ?Uni zic ca Nu alti că Da ......e chestia ca doar a fost averitizat si nu ai fost sanctionat penal !
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2025
tanti500, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:33, 19 Aprilie 2025
Buna ziua ! Se trece in cazier, insa nu produce vreo decadere, interdictie sau incapacitate pentru persoana care primeste acel avertisment. Insa, dupa caz, se poate ajunge in anumite situatii la anularea acestei masuri de individualizare a sanctiunii penale. Fapta pentru care se primeste averisment este infractiune si a fost savarsita si persoana este apta sa rapunda penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se trec avertismentele? tanti500 tanti500 Unde se trec avertismentele? Există Avertismente care se trec in cazier judiciar sau certificat de integritate comportamentală? (vezi toată discuția)
Insulta si calomnia lylo lylo Buna ziua. Ma pot indrepta impotriva cuiva cu o plangere penala pentru insulta?sunt discutii ample pe acest aspect avand in vedere decizia Curtii ... (vezi toată discuția)
Refuz de recoltare probe biologice Ionut.Alexandru16 Ionut.Alexandru16 Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa va rog sa ma ajutati cu niste informatii. Anul trecut in seara de Paste dupa ce am consumat ceva alcool a trebuit ... (vezi toată discuția)