avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Locul meu de munca s a desființat fix cand am intrat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Locul meu de munca s a desființat fix cand am intrat in ccc ...

Locul meu de munca s a desființat fix cand am intrat in ccc dupa doi ani cand termin ccc am dreptul sa intru in somaj ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 20 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, aveti dreptul la somaj.. mergeti la AJOFM si vedeti ce acte va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil mire974 mire974 Buna ziua. As dori sa stiu ce se intampla daca dupa terminarea ccc ( mentionez ca am optat pt. 1 an) nu am unde sa ma angajez. Firma la care lucram a dat ... (vezi toată discuția)
Crestere copil din somaj Florina VAIR Florina VAIR Buna ziua! Am o intrebare, daca se poate sa ma îndrumați: după ce am avut 2 concedii de creștere copil consecutive, am intrat in somaj 9 luni, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc uaurelya uaurelya am fost absolventa a liceului am avut convntie de somaj iniunie 2010 si angajata pe o perioada de 1 an dupa 5 luni an nascut si am intrat in concediu pt ... (vezi toată discuția)