avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am achiziționat recent o casă în zona ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am achiziționat recent o casă în zona Sibiului, ...

Bună ziua, am achiziționat recent o casă în zona Sibiului, în stil săsesc. Din păcate vecina nu mai folosește casa veche pentru locuit, ci a reabilitat la un moment dat sura veche la care a adăugat geam și balcon. Toată ziua doamna respectivă stă pe balcon având vizibilitate undeva la 50% din curtea noastră. Există posibilitatea de a rezolva această problemă fără a face un gard de 2 3 m?

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)
Amenintari vecin 25Maria23 25Maria23 Exista o casa construita de parintii mei in 2002. Vecinul a semnat procesul de predare-primire si autorizatia de construire este si pe numele lui (avem o ... (vezi toată discuția)
Ce masuri pot lua impotriva unui vecin care are o fereastra la baie( pe calcan) prin care se uita la mine in casa Corina123456 Corina123456 Buna ziua! In urma cu un an si jumatate am achizitionat un apartament la etajul 2 al unui imobil p+2+m, construit legal. Apartamentul are un living+bucatarie ... (vezi toată discuția)