avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o relație de 3 și ceva cu ea și avem o fetiță ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o relație de 3 și ceva cu ea și avem o fetiță care eu ...

Am o relație de 3 și ceva cu ea și avem o fetiță care eu am crescuta de mică și aș dori să o iau pe numele meu dar nu sunt eu tatăl biologic suntem de 3 ani in concubinaj. Am șanse să o iau pe numele meu este luat la mine in spațiu și am fost de am scoasă din centrul maternal pe numele meu am șanse să o câștige că nu ne mai înțelegem

Alte discuții în legătură

Cum obtin fetita,am sanse? Bsabam23 Bsabam23 Am stat in concubinaj cu o femeie care era casatorita. In timpul concumbinajului am devenut tatal unei frumoase fetite. Cand fetita sa nascut nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil 11 ani Dariuca 23 Dariuca 23 Am o fetiță care poarta numele tatălui biologic in urma unui concubinaj de numai de un an. Am născut o a recunoscuto și nimic mai mult , copilul nici nu ... (vezi toată discuția)
Decazut din drepturi cristina7426 cristina7426 Buna ziua.Am o problema ca fiecare de aici. Am stat in concubinaj cu un barbat vreo 2 ani.din aceasta relatie a rezultat o fetita.am nascut fetita .cand ... (vezi toată discuția)