avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Schimbare nume copil 11 ani
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Schimbare nume copil 11 ani

Am o fetiță care poarta numele tatălui biologic in urma unui concubinaj de numai de un an. Am născut o a recunoscuto și nimic mai mult , copilul nici nu știe că există dar as dorii sa poarte același nume că al familiei noastre cum pot proceda fara permisiunea lui???
Cel mai recent răspuns: Dariuca 23 , utilizator 14:36, 31 Martie 2018

Dariuca 23 a scris:

Am o fetiță care poarta numele tatălui biologic in urma unui concubinaj de numai de un an. Am născut o a recunoscuto și nimic mai mult , copilul nici nu știe că există dar as dorii sa poarte același nume că al familiei noastre cum pot proceda fara permisiunea lui???

Vrea sa poarte numele tatălui care a crescuta și tot odată soțului meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea copilului pe numele sotului actual ela_mia07 ela_mia07 Buna ziua!Am o fetita de 13 ani si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez ptr.a trece fetita pe numele actualului sot.mentionez ca pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Divort nihat nihat sunt casatorita de 13 ani dar sunt despartita in fapt de 8 ani. an 2009 am facut o firma pe numele meu un srl sunt unic asociat. poate sotul meu sa ceara ... (vezi toată discuția)
Poate soțul meu sa o adopte pe fiica mea? Madda85 Madda85 Am o fetița de 9 ani dintr- o relație de concubinaj. Tatăl biologic a recunoscut fetița și atât. Nu a văzut- o de când S- a născut. Nu știe ce doctor ... (vezi toată discuția)