avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate soțul meu sa o adopte pe fiica mea?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate soțul meu sa o adopte pe fiica mea?

Am o fetița de 9 ani dintr- o relație de concubinaj. Tatăl biologic a recunoscut fetița și atât. Nu a văzut- o de când S- a născut. Nu știe ce doctor de familie are, la ce școala învață, nu a contribuit cu nimic la întreținerea copilului etc. De 7 ani m am căsătorit, fetița fiind in întreținerea mea și a soțului meu.Eu și soțul meu mai avem împreuna un băiețel in vârsta de 4 ani. Am mers și am vorbit cu tatăl biologic al fetiței despre adopție. Este de acord ca soțul meu sa o adopte. Întrebarea mea este dacă poate sa o adopte cu acordul tatălui biologic? Instanța o sa fie de acord?
Cel mai recent răspuns: Madda85 , utilizator 18:56, 8 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În legătură cu un copil Marius44. Marius44. Am o prietenă care are ceva probleme de sănătate și a spus că vrea să treacă copilul pe numele meu pentru că dacă ferească Dumnezeu pățește ceva ... (vezi toată discuția)
Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil simi7705 simi7705 Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru dvs. In luna aprilie urmeaza sa scot actele la starea civila cu viitorul meu sot. Eu am o fetita in varsta de 6 ani, ... (vezi toată discuția)