Am o prietenă care are ceva probleme de sănătate și a spus că vrea să treacă copilul pe numele meu pentru că dacă ferească Dumnezeu pățește ceva nu vrea să ajungă copilul într-un orfelinat pentru că știe că eu iubesc foarte mult acest copil ce trebuie să fac să trec copilul pe numele meu tatăl copilului nu a recunoscut această fetiță pentru că nu era în țară și sunt și divorțați Deci ce aș putea să fac să trec copilul pe numele meu Mulțumesc
Dacă sunteți sigur că fetița nu este recunoscută de tată, o puteți recunoaște dvs.. Dacă părinții fetiței au fost căsătoriți totuși fetiței ar fi trebuit să i se stabilească automat filiația față de tată. Vedeți cum stau lucrurile și în funcție de întreaga situație fie recunoașteți dvs. fetița, fie o adoptați, cu consimțământul tatălui biologic.
Prietena mea a fost căsătorită cu acest domn și a rămas gravidă a treia oară și acest domn fostul soțul când a auzit că ai rămas gravidă ia dat niște bani să meargă se facă avort și prietena mea când au auzit sa supărat și a băgat divorț și fostul soț a plecat în Germania și nu se mai interesant de copii și prietena mea are trei copii o fetiță de patru ani un băiețel de 2 ani jumătate și o fetiță de 10 luni și eu iubesc foarte mult pe această fetiță mică și mi sa spus că dacă vreau pot să o iau pe numele meu Pe asta mică pentru că am văzut că am grijă de ea o iubesc foarte mult și dacă se întâmplă ceva cu ea pentru că are câteva prin sănătate fetița să nu ajungă în orfelinat și eu am fost la fetița mea este recunoscută de fostul barbat Fetița este pe numele la prietena mea oricum mulțumesc
Inregistrare nou nascuti
RGS
Am fost azi la Sect 1 - Stare Civila sa inregistrez fetita. Eu am fost casatorita si am divortat anul trecut. Cererea a fost depusa in data de 24 Iulie 2009, ... (vezi toată discuția)