avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare clinica estetica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare clinica estetica

Buna ziua,
Care sunt conditiile de infiintare a unei clinici estetice de mici dimensiuni? Precizez ca sunt asistenta medicala. Este necesara prezenta unui medic pt expertize medicale? am citit ca ar fi nevoie de acreditare de la colegiul medicilor din Romania? care este nr ul minim de angajati? pt inceput pot fi doar eu ca asistenta estetician?ar trebui sa am o formatie de asistent estetician sau doar experienta similara?
Ultima modificare: Luni, 21 Aprilie 2025
Lys56, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 21 Aprilie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ] /
Vedeti si Ordinul nr. 153 din 26 februarie 2003
pentru aprobarea Normelor metodologice privind înființarea, organizarea și funcționarea cabinetelor medicale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii centru de recuperare (kinetoterapie, fizioterapie, masaj) Adihu7uleac Adihu7uleac Buna ziua. Doresc sa deschid un centru de recuperare si nu gasesc nicaieri de ce autorizatii si aprobari am nevoie. Gasisem un spatiu aproape perfect, dar cand ... (vezi toată discuția)
Forma de functionare emmilia emmilia buna seara, am o problema la care nici macar nu stiu unde sa caut un raspuns. un Cabinet medical individual ia cu chirie un alt spatiu decat cel in care ... (vezi toată discuția)
Cabinetul medical individual trebuie obligatoriu sa aiba asistenta angajata ? sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Un cabinet medical individual care face contract cu casa de sanatate, este obligat prin lege sa angajeze o asistenta ? Intreb din perspectiva unui ... (vezi toată discuția)