avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la o firma cu program 12/24,12/48 si doresc sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la o firma cu program 12/24,12/48 si doresc sa imi iau ...

Lucrez la o firma cu program 12/24,12/48 si doresc sa imi iau concediu din tura in care pic sambata sau duminica de cand trebuie sa imi trec data de concediu de vineri sau luni ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 21 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sâmbătă și duminică nu Sint zile de concediu odihna,zilele lucrătoare sunt zile de concediu.

Lore Ea a scris:

Lucrez la o firma cu program 12/24,12/48 si doresc sa imi iau concediu din tura in care pic sambata sau duminica de cand trebuie sa imi trec data de concediu de vineri sau luni ?

Cate zile de co vreti sa va luati si cand?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)
Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La firma unde lucrez, programul de lucru pana la 01.04.2011 este de 8 ore/zi, 40 ore/saptamana, repartizat in intervalul 08.00-16.00. Concediul de ... (vezi toată discuția)