avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Am lucrat la TAGE București, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Am lucrat la TAGE București, ...

Bună ziua. Ma numesc Ciubancan Dorin, am lucrat la TAGE București, Antepriza Oradea în perioada Aprilie 1984-iunie 1987. Sunt în pragul pensionarii și a-și dorii o adevrina din partea întreprinderii cu vechime și grupa. Vă rog să mă ajutați cu adresa arhivei și un contact pentru a-mi rezolva problema. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 21 Aprilie 2025
Ce inseamna TAGE?
- Trustul-antrepriza generala „Energoconstructia” municipiul Bucuresti
- Trustul-antrepriza generala „Energomontaj” Bucuresti municipiul Bucuresti
- Trustul-antrepriza generala „Electromontaj” Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este grupa de pensie la intreprinderea tage bucuresti aem - rm. valcea in perioada 1984-1990? gasparsilvia gasparsilvia Care este grupa de pensie la intreprinderea TAGE Bucuresti AEM - Rm. Valcea in perioada 1984-1990???? va rog frumos raspundeti cat mai urgent... multumesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati ! nici arhivele nationale nu ... nicoletanicoleta nicoletanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ! Nici arhivele nationale nu stiu unde se afla arhiva de la Trust de Constructii Agrozootehnice Bucuresti ,fost T.C.I.A ... (vezi toată discuția)
Numele meu este costel și caut antepriza de lucrări speciale ... mihailacostel@41yahoo.com mihailacostel@41yahoo.com Numele meu este Costel și caut antepriza de lucrări speciale si izolatii tehnologice buc. ( T.G.A.L.S.I.T. )la care am lucrat începând cu anul 1982 până ... (vezi toată discuția)