avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua, am și eu o întrebare, am firma în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua, am și eu o întrebare, am firma în Germania și ...

Bună ziua, am și eu o întrebare, am firma în Germania și aș vrea să deschid un punct de lucru în România. Ce trebuie să fac și dacă se poate ? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:43, 23 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit Legii nr. 31/1990, societăţile străine pot înfiinţa în România, cu respectarea legii române, filiale, precum şi sucursale, agenţii, reprezentanţe sau alte sedii secundare, dacă acest drept le este recunoscut de legea statutului lor organic.

Documente necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării unei sucursale înfiinţată în România de o firmă cu sediul în străinătate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele necesare pentru inregistrarea unei sucursale in romania de catre o firma din ue Liviu Piora Liviu Piora Bna ziua, Intre actele necesare pentru inregistrarea unei sucursale se cer documentele contabile ale firmei din UE. Documentele contabile=bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)
Diferente intre punct de lucru si susursala irina.comardici irina.comardici Buna ziua, Poate sa ma lamureasca cineva in privinta diferentelor intre punctul de lucru si sucursala? Care sunt avantajele si dejavantajele fiecareia ... (vezi toată discuția)