avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare studii făcute în Italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare studii făcute în Italia

Buona sera aș vrea să vă întreb cum pot să fac echivalenta studiilor în Italia .Eu am o diplomă de 10 clase și o diplomă de profesională de 1 an și jumătate terminată în 1987.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:18, 23 Aprilie 2025
Detalii gasiti aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare studii liceale stefanvvv stefanvvv Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri: un prieten de-ai mei a absolvit 10 clase, are ceva diploma de bobinator, iar apoi s-a inscris la o ... (vezi toată discuția)
Pot face școală de asistenți medicali? cristinapopescu067@gmail.com cristinapopescu067@gmail.com Curs de asistent medical.Daca am terminat 10 clase si profesionala in 1992 pot sa fac scoala de asistenti medicali ? (vezi toată discuția)
Intrebare eueu eueu buna seara.asi vrea sa stiu pentru un post de inspector, clasa I, grad profesional debutant ce salariu ar fi si daca pot sa ma inscriu la concurs.cerintele ... (vezi toată discuția)