avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la nelamurirea ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la nelamurirea mea. Daca detin un PFA, el fiind bineinteles de forma "nume prenume PFA", as putea sa ma folosesc de un nume comercial pentru servicile folosite? Este nevoie sa inregistrez acel nume undeva? De exemplu intr-un website care ofera servicii web si sa specific in termeni si conditii ca numele comercial este asociat/detinut de catre "nume prenume PFA".

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:31, 23 Aprilie 2025
Vedeti daca va ajuta
Considerații privind conflictul dintre dreptul asupra mărcii și dreptul la numele comercial și la emblema înregistrate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare osim mg191 mg191 Buna ziua, Am deschis acum cateva luni un website(firma totodata) care tine la curent vizitatorii cu diversele evenimente care au fost si vor avea loc in ... (vezi toată discuția)
Pot folosi un domeniu web din doua cuvinte, din care unul e marca inregistrata?? roxana.stefania roxana.stefania Buna, nu vreau sa dau exact numele, fiind vorba de un brand arhi-cunoscut. presupunem ca vorbim despre cuvantul \"nume\". Acesta este marca inregistrata, ... (vezi toată discuția)
Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)