avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoană a achiziționat un autoturism ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoană a achiziționat un autoturism înmatriculat in alt judet ...

Buna ziua
O persoană a achiziționat un autoturism. Inmattriculat in alt judet.
Lucreaza in alt judet deci nu a avut cand sa faca actele necesare.pe data de trei ale lunii viitoare sunt 30 de zile..pe data de 28 ar trebui sa mearga din nou la munca pentru zece zile.ce se intampla daca nu reuseste sa rezolve pana pe 28 ci doar cand se intoarce de la munca adica depasind cele 30 de zile?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi cer scuze pentru ca va deranjez, insa am si eu ... Teodora Achim Teodora Achim Buna ziua! Imi cer scuze pentru ca va deranjez, insa am si eu o nelamurire! Sotul meu este cetatean strain, non UE si are un permis de sedere temporar care ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal feketeanita feketeanita Buna ziua!Sunt noua pe aici,si am si eu o intrebare.Sunt insarcinata in sapt 28,iar la recomandarea medicului ginecolog urmeaza sa-mi iau concediul prenatal ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - alcoolemie 0,35 etilotest Andrei13G Andrei13G Buna ziua, in urma cu ceva timp , mai exact in noaptea de 13 noiembrie 2011 am avut un accident soldat cu victime: in drum spre casa am pierdut controlul ... (vezi toată discuția)