avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio-tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio-tv

buna ziua,am si eu o problema:am primit o instiintare de plata ptr taxa radio la o microintreprindere prin care eram somati sa platim aceasta taxa din 2007..........azi am primit un telefon prin care suntem somati dinou sa facem plata in termen de 10 zile altfel vom primi amenda.intrebarea este:mai e valabila aceasta lege? .....eu am auzit ca s-a abrogat...........care este de fapt adevarul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:23, 14 Februarie 2010
Taxa in cauza a avut un traseu sinuos, respectiv initial ICCJ a dispus Decizia nr 2102/2009 de anulare taxa.
Ulterior guvernul a revenit si a precizat beneficiarii directi ai reglementarii.
Actualmente ,sunt in derulare la nivelul autoritatilor in drept, formalitatile pentru o clarificare a situatiei,referitoare la taxa
Si in cazul meu au fost foarte insisitenti in a ma soma sa achit,insa eu le-am raspuns sa-mi arate ce contract am semnat in baza caruia aveam obligatia de plata intrucit nu se poate plati un serviciu de care nu beneficiezi
Obligatia de plata in situatia serviciilor radio rezida din toate contractele de servicii energie electrica asupra carora beneficiarii nu au facut solicitare pe proprie raspundere de suspendare serviciu,si taxe aferente taxa radio .
Situatie similara asigurare servicii TV independent de optiunea cablu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv - sediu social societate mandricu_yo mandricu_yo Buna ziua, Referitor la taxa radio - tv , am primit o factura de plata pe societatea pe care o administrez, de 360 lei pe ultimii 3 ... (vezi toată discuția)