avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot sa aflu despre un executor judecatoresc de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot sa aflu despre un executor judecatoresc de la BRD FINANCE ...

Cum pot sa aflu despre un executor judecatoresc de la BRD FINANCE IFN care nu mai sunt pe piata acum .Numele este Filip Petru Valentin pentru a fasce dovada unei popriri care a-mi apare doar la CEC BANK?
MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Abuz sau greseala de aplicare a legii ? FREDI63 FREDI63 Pensionar in varsta de 70 de ani aplică la un card de credit la o IFN,nu mai poate plăti ratele si dosarul este trimis spre judecată pentru executare ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani brd finance tolea mioara tolea mioara Bună ziua cum pot recupera o sumă de bani de la BRD FINANCE menționez caci nu am cont la acceastă bancă,din greseală am plătit mai mulți bani de pe ... (vezi toată discuția)
Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc ... crysty63 crysty63 Am si eu, o intrebare.....cum este posibil ca un executor judecatoresc sa obtina o executare silita asupra mea, dupa 10 ani si cateva luni la o judecatorie ... (vezi toată discuția)