avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani BRD FINANCE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani BRD FINANCE

Bună ziua cum pot recupera o sumă de bani de la BRD FINANCE menționez caci nu am cont la acceastă bancă,din greseală am plătit mai mulți bani de pe cardul nurorii mele care are card (am plătit o amendă de circulatie pe numele sotului online am verificat la taxe și impozite iar dînși au returnat bani din 12/12/2019 pe numele soțului iar banca spune căci bani nu se găsesc .mulțumesc
Cel mai recent răspuns: tolea mioara , utilizator 10:01, 22 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu confundati BRD cu BRD Finance. Prima e banca, a doua e un IFN. Verificati daca nu ati facut vreo confuzie.
Da este IFN nora mea are un card de cumpărături carfur și de pe acest card am achitat o amendă de circulație mulțumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salariu de catre banca abuziv. bobuscristian bobuscristian Buna ziua . Ieri 03.06.2016 in jurul orei 13.30 m-i sa virat salariu pe contul curent de salariu BRD ,seara la 23.30 cind am iesit de la munca am mers la ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tata decedat Serban D Serban D Buna seara, tatal meu, care avea 56 de ani si a murit acum 10 zile, avea un card de cumparaturi standard de la BRD. Pe telefon are doua mesaje sub forma: * ... (vezi toată discuția)