avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, sunt girant mi s-a reținut din salariu, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, sunt girant mi s-a reținut din salariu, pot recupera ...

Buna ziua sunt girant mi sa reținut din salariu pot recupera banii reținuți de firma de recuperari
Cel mai recent răspuns: vasiledela4 , utilizator 17:51, 24 Aprilie 2025
Puteti recupera banii de la debitor.
Vedeți și dacă nu s-a prescris.
Mergeți la avocat daca nu va pricepeți.

București 2025
Buna ziua,

De la recuperatori nu puteti recupera banii, doar de la debitorul initial prin instanta. Insa trebuie sa fiti constienti ca ati girat datoria, de buna voie, nesilit de nimeni.
Buna ziua mulțumesc de răspuns debitorul a câștigat procesul de executare cu firma de recuperari.

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Buna ziua,

De la recuperatori nu puteti recupera banii, doar de la debitorul initial prin instanta. Insa trebuie sa fiti constienti ca ati girat datoria, de buna voie, nesilit de nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rate tati_sorin2000 tati_sorin2000 Buna ziua,sunt pensionar si un fost coleg tot pensionar m-a rugat s-al girez,pentru un inprumut.El nu a platit ratele la timp si am primit o adresa, de la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot recupera banii care mi-a tras firma de recuperari ... vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua cum pot recupera banii care mi-a tras firma de recuperari din salariu fiind coplatitor și cel care a luat reduitul a câștigat în instanță. (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu girant iuliana01 iuliana01 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la un credit de nevoi personale pe care l-a luat sotul meu in urma cu 8-9 ani, fiind girat de o ... (vezi toată discuția)