avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o speta, pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o speta, pentru functia responsabil ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o speta, pentru functia responsabil de mediu, cod cor 325710, este necesar cursul sau putem angaja si fara, avand in vedere experienta si cursul de managementul desurilor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 24 Aprilie 2025
Gasiti informatii utile despre cine poate ocupa functia de responsabil de mediu aici: [ link extern ]
Studiile superioare sunt obligatorii.
Responsabilii de mediu se numesc din rândul personalului cu studii superioare sau medii.

Responsabilii de mediu trebuie să absolve cursuri de specializare în domeniu, organizate de instituții autorizate/ acreditate în acest sens, conform prevederilor legale în vigoare, unitățile teritoriale asigurând resursele financiare pentru participarea la aceste cursuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor 325710 (responsabil mediu) marydana00 marydana00 Buna seara! Pentru cod COR 325710 (responsabil mediu) este nevoie de studii superioare de specialitate sau pot fi orice studii superioare insotite de cursuri ... (vezi toată discuția)
Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca monique32 monique32 Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la ... (vezi toată discuția)